Διαχείριση Κοινοχρήστων

Print

H Διαχείριση Κοινοχρήστων Πόρτα - Πόρτα με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, σας απαλλάσσει από τα καθήκοντα του διαχειριστή στην πολυκατοικία σας. Διαθέτει ειδικό τμήμα μηχανογράφησης με λογισμικό για την Διαχείριση Κτιρίων και την Έκδοση Κοινοχρήστων.

Ακριβής και δίκαιη κατανομή των δαπανών: Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα της οικοδομής σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό της δικής σας πολυκατοικίας. Μπορείτε να έχετε άμεσα ΠΛΗΡΗ εικόνα των δαπανών της οικοδομής (Συγκεντρωτική Κατάσταση), και κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά (Απόδειξη Πληρωμής, Απόκομμα Διαχειριστή) αποφεύγοντας έτσι τις άσκοπες και ανεξέλεγκτες δαπάνες στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας.


Απαλλάσσεστε απο το άγχος και την ευθύνη της έκδοσης των κοινοχρήστων, ιδιαίτερα τώρα που το κόστος των κοινόχρηστων δαπανών έχει γίνει πολύ μεγάλο, ενώ συγχρόνως είστε βέβαιοι οτι η αντικειμενικότητα του γραφείου μας διασφαλίζει τα συμφέροντά σας καθώς και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τα κοινόχρηστα έξοδα αλλά και την οικονομική διαχείριση της οικοδομής σας.

Η Διαχείριση Κοινοχρήστων Πόρτα - Πόρτα αναλαβάνει και την Οικονομική Διαχείριση της πολυκατοικίας σας η οποία περιλαμβάνει:

 1. Συλλογή των Κοινόχρηστων Δαπανών απο τον Διαχειριστή
 2. Έκδοση Κοινοχρήστων (εκτυπώσεις Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Δαπανών σε μηχανογραφημένο έντυπο καθώς και ειδοποιητηρίων και εξοφλητικών αποδείξεων ανα διαμέρισμα με ανάλυση δαπανών).
 3. Είσπραξη των κοινοχρήστων απο κάθε διαμέρισμα ή κατάστημα στην οικοδομή σας.
 4. Τήρηση Βιβλίου Εσόδων / Εξόδων (για την δυνατότητα ελέγχου των δαπανών ανα πάσα στιγμή)
 5. Εξόφληση των λογαριασμών της οικοδομής (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΔ, Καθαριότητα, Συντήρηση Ανελκυστήρα κ.λ.π.)


Επίσης, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και την Ολική Διαχείριση Κτιρίων, στην οποία περιλαμβάνεται ο τεχνικός έλεγχος και η συντήρηση του κτιρίου καθώς και μέριμνα για τη στοιχειώδη ασφάλεια (κλειδιά, πυροσβεστήρες) και αισθητική (καλλωπισμός με φυτά, καθρέπτες, πίνακας ανακοινώσεων, κλπ.) των κοινόχρηστων χώρων. Έτσι ένα ακίνητο διατηρείται σε καλή κατάσταση, το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο και στην αξία του.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή Ασφάλεια του Κτιρίου σας αναλαμβάνοντας για εσάς τη Μελέτη, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων ασφαλείας όπως Κάμερες επίβλεψης και καταγραφής, Συναγερμοί, Θυροτηλέφωνα, Θυροτηλεοράσεις, Συστήματα Ασφαλείας Εισόδων (Access Controls, Κλειδαριές drop-bolt) κλπ.

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομική Κάλυψη

Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με έμπειρους νομικούς συμβούλους για την δική σας καλύτερη ενημέρωση σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία, την παροχή νομικών συμβουλών και την επίλυση νομικών προβλημάτων.

Τεχνική κάλυψη

Η εταιρία μας σας παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη για όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Τα άρτια εξειδικευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία μας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσουν. Παρέχουμε 24ωρη τεχνική κάλυψη για όποια βλάβη προκύψει στον χώρο σας. Σε περίπτωση βλάβης μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2310-705.525. Ακόμα μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική μας φόρμα στην ιστοσελίδα μας www.economiki.gr και στο μενού Επικοινωνία όπου μπορείτε να καταχωρήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές απο τις Υπηρεσίες μας:

 • Απολυμάνσεις
 • Απεντομώσεις
 • Μυοκτονίες
 • Υδραυλικοί
 • Ηλεκτρολόγοι
 • Αποφράξεις
 • Κλειδαράς
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Τεχνικοί Καυστήρων
 • Διανομή Πετρελαίου

 

Saturday the 25th. (c) 2017 economiki.gr - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
Template by QualityJoomlaTemplates