Αρχική

Print

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του Καθαρισμού απο το 2000 στην Βόρειο Ελλάδα,  παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των χώρων σας, την Έκδοση, Είσπραξη και Διαχείριση των Κοινοχρήστων της Πολυκατοικίας σας.


Η στελέχωση της εταιρείας από έμπειρο και ικανό προσωπικό με πολύχρονη πείρα και συνεχή κατάρτιση καθώς και η πρωτοποριακή τεχνογνωσία στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στην αγορά, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε Γενικούς Καθαρισμούς Κτιριακών Εγκαταστάσεων, Έκδοση και Είσπραξη  Κοινοχρήστων, Διαχείριση Κτιρίων με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού καθώς και πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν την γενικότερη Συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Δωρεάν Επίσκεψη / Εκτίμηση του χώρου

Ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας στην Θεσσαλονίκη και σας κάνουμε την δική μας πρόταση, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Χάρη στο εξειδικευμένο μας προσωπικό έχουμε την δυνατότητα και αναλαμβάνουμε μεγάλα έργα και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας άμεσα.

Καθαρισμός χώρων εβδομαδιαία

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων με μηνιαία χρέωση. Δουλεύουμε όλους τους μήνες, ώστε οι χώροι σας να είναι καθαροί και ευπρεπείς ακόμα και σε περιόδους διακοπών. Εξυπηρετούμε όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. ΤΗΛ. 2310 70.55.25

 

 

Saturday the 25th. (c) 2017 economiki.gr - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
Template by QualityJoomlaTemplates